Israël opent land voor (gevaccineerde) toeristen | Buitenland | Telegraaf.nl

2022-07-23 10:04:00 By : Mr. Ocean Zhou

Het beste van De Telegraaf

’Mutaties buiten de deur houden’

Door Marouscha van de Groep

Het strand van Tel Aviv. Door het milde klimaat is Israël een land met een lang vakantieseizoen.

Goed nieuws voor iedereen die al gevaccineerd is en snakt naar normaal: de beelden vanuit Tel Aviv van drukke clubs, volle terrassen en jolige mensen op straat kunnen binnenkort meer zijn dan alleen een filmpje om bij weg te dromen. Israël opent op 23 mei namelijk weer de grenzen voor toeristen.

Het strand van Tel Aviv. Door het milde klimaat is Israël een land met een lang vakantieseizoen.

Regelmatig hoor je mensen tijdens een borrel mijmeren over plannen om de dagelijkse sleur te doorbreken en een nieuwe start te maken. Sommigen komen dan terecht in ’Ik Vertrek’, maar de Amerikaanse Mario Salcedo besloot de vaste grond te verlaten en zijn toekomst te zoeken op zee.

Chef VRIJ Babette Wieringa belicht elke week de wereld van lifestyle.

Het wordt vaak gezegd: we moeten meer treinen in plaats van vliegen. Vooral politici belijden dit graag met de mond. Het kabinet maakt zelf graag gebruik van de privéjets van de staat, terwijl een lijnvlucht minder vervuilend is.

Kinderen in het zuiden van het land beginnen vrijdag als laatste aan hun zomervakantie. De ANWB verwacht geen topdrukte meer op Nederlandse wegen. Wel waarschuwt de verkeersdienst voor files in het buitenland.

Het uiterst populaire Spaanse vakantie-eiland Mallorca wil een einde maken aan het zogenoemde zuiptoerisme. De autoriteiten sloten de eerste bars en binnenkort gaan er meer dicht. De maatregelen zijn vooral gericht tegen horecagelegenheden die in trek zijn bij Duitsers en Britten. Volgens media is e...

In de rubriek ’Tussen de lakens’ vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Ineke (36). Over een week vertrekt ze met haar vriend en twee jonge kinderen voor een drieweekse kampeervakantie naar Zuid-Frankrijk en daar heeft ze veel zin in. „Ik zie er alleen als een berg tegenop drie w...